Shinjyo Miso pasta bílá (Shiro) 300g
Související produkty
Detailní popis produktu
Miso pasta bílá Shinjyo – fermentovaná pasta z rýže a sójových bobů „Shiro Shiro Miso“. Miso je tradiční japonské dochucovadlo, které se vyrábí kvašením rýže, ječmenu, sójových bobů a plísně Aspergillus oryzae. Výsledkem je hustá pasta, která se dá použít ke zvýraznění chuti do omáček, pomazánek i na známou japonskou polévku miso shiru. Misho shiro (bílé miso) obsahuje oproti tmavému misu více rýže. Chuť miso shiro je nasládlá díky vysokému obsahu škrobů a menšímu podílu sójových bobů a soli oproti misu aka.
Miso podporuje látkovou výměnu. Má velký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů. Pomáhá při srdečních chorobách. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje a proteiny ve vyváženém složení. Je nízkotučné a nízkokalorické a má schopnost na sebe vázat radioaktivní látky.
Použití: Miso používejte jako dochucovadlo obilných a brambových kaší, do omáček, pomazánek či dušené zeleniny. Nejznámější je použití k přípravě japonské polévky miso shiru.
Složení: rýže 41%, voda, sója 20%, sůl, glukózovo-fruktózový sirup, alkohol, barvivo: riboflavin.
Alergeny: sója, alkohol. Může obsahovat obiloviny obsahující lepek.
Hmotnost: 300 g
Balení: Plastová nádoba
Minimální trvanlivost do: viz datum na štítku na straně obalu
Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte během několika dní.
Země původu: Japonsko
Výživové hodnoty na 100g:
- Energetická hodnota 954 kJ / 226 kcal
- Tuky 3,7 g Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
- Sacharidy 39 g - z toho cukry 22 g
- Bílkoviny 8,2 g
- Sůl 6,0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny celé Asie |
---|---|
Product name: | Shinjyo White Miso Paste 300g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.