Otafuku japonský ocet na sushi 3.9% (Sushi Su) 500ml
Související produkty
Detailní popis produktu
Originální japonský rýžovo obilní ocet ředěný vodou na 3,9 %. Je nejdůležitější ingrediencí v přípravě rýže na sushi a navíc podporuje trávení a má mnoho výživných hodnot.
Složení: rýžový ocet 58%, cukr, sůl, zvýraz. chuti (E621, E627, E631).
Poměř ředění: 3.9%
Použití: Do sushi rýže, jako zálivka či marináda na maso a ryby.
Země původu: Japonsko.
Nutriční hodnoty na 100ml:
- Energie (kJ) 889 kJ / Energie (kcal) 209 kcal
- Tuky <0,5 gramů z toho: - Nasycené mastné kyseliny <0,1 gramů
- Sacharidy 52 gramů z toho: - cukr 48 gramu
- Protein <0,5 gramů
- Sůl 8,8 gramu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Octy |
---|---|
Product name: | Otafuku Japanese vinegar for sushi 3.9% 500ml |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.