Agar Agar prášek 25g
Detailní popis produktu
Agar Agarový prášek
Agar je přírodní polysacharid s vysokou gelující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas. Je 100 % veganský. Taky známý jako japonská želatina, kanten či E406. Tato vynikající rostlinná náhrada želatiny je průhledná, bez chuti a zápachu a zůstává tuhá i při vyšších teplotách. Používá se jako stabilizátor a zahušťovací prostředek v mnoha výrobcích asijských kuchyní, od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá džemy, želé, pudinky apod. Umožňuje vytvářet pevné želé, které dobře drží tvar při krájení, je proto vhodný pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Taje při 96 °C a tuhne při 40 °C.
Návod na použití:
Na pevné želé použijte 2 lžičky agarového prášku na 600 ml tekutiny (anebo podle návodu). Agar nechte přibližně 15 minut nasáknout tekutinu, pak směs jemně přiveďte k varu a za stálého míchání zvolna vařte, aby se rozpustil (5 minut prášek, až 15 minut vločky).
Složení: Agar Agarový prášek
Výrobce: Gold Cup
Země: Thajsko
Hmotnost: 25 g
Vegan? Ano
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi |
---|---|
Product name: | White Agar Agar Powder 25g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.